Νυφικό Γάμου 125777/Denisa

Αυτό το νυφικό φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για την νύφη που επιθυμεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση με έναν αέρα φυσικής κομψότητας. Το φόρεμα προσφέρει μια σοφιστικέ σιλουέτα με καθαρές γραμμές και λεπτομερή διακόσμηση. Το μπούστο είναι κεντημένο με λεπτομερή δαντέλα που αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και ρομαντισμού, ενώ οι λεπτές τιράντες προσθέτουν μια διακριτική θηλυκότητα.

Η ρευστή φούστα από μεταξωτό σατέν απλώνεται ελαφριά και κομψά προς το πάτωμα, προσφέροντας ένα ρομαντικό και αιθέριο αποτέλεσμα, ιδανικό για χορό και κίνηση. Η ψηλή σχισμή στο πλάι προσφέρει μια αίσθηση δράσης και δυναμισμού, καθιστώντας το φόρεμα ιδιαίτερα κατάλληλο για μια σύγχρονη νύφη που επιδιώκει να συνδυάσει την κλασική ομορφιά με έναν πιο θαρραλέο και σύγχρονο αέρα.

Το πίσω μέρος του φορέματος έχει μια απλή και κομψή σχεδίαση με διακριτικές τιράντες και κεντημένη δαντέλα που συνεχίζει το θέμα του μπούστου, ολοκληρώνοντας το φόρεμα με μια υπέροχη ισορροπία ανάμεσα στην εκλεπτυσμένη απλότητα και την λεπτομερή εμφάνιση.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Κλείστε Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ