Νυφικό Γάμου 125775/Claudia

Αυτό το μαγευτικό νυφικό φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για την νύφη που επιθυμεί να αναδείξει την ρομαντική της πλευρά με μια πινελιά παραμυθένιας ομορφιάς. Το φόρεμα αναδεικνύεται με ένα μπούστο εξαιρετικά διακοσμημένο με λεπτομερή δαντέλα και πολυτελείς ‘φλοράλ’ κεντήσεις, προσθέτοντας βάθος και υφή που κεντρίζουν το βλέμμα.

Τα μακριά, διαφανή μανίκια με διακριτικά κεντήματα προσδίδουν μια αίσθηση αιθέριας κομψότητας, ενώ η ελαφρώς ανοιχτή λαιμόκοψη υπογραμμίζει με τρόπο υπέροχο το ντεκολτέ. Η φούστα εκτείνεται προς τα κάτω σε έναν πλήρη και ρέοντα σχεδιασμό, προσφέροντας μια ονειρική ροή και κίνηση που εντυπωσιάζει.

Η κομψή ψηλή σχισμή στο πλάι της φούστας αποκαλύπτει διακριτικά το πόδι, προσδίδοντας μια δόση σύγχρονου στυλ και σέξι απλότητας που ταιριάζει τέλεια σε μια εξωτερική ή πιο περιπετειώδη τελετή. Το πίσω μέρος του φορέματος επίσης κερδίζει την προσοχή, με μια απλή και κομψή ράχη που εναρμονίζεται άψογα με την γενική αισθητική του φορέματος.

Τέλος, το φόρεμα αυτό είναι το τέλειο σύμβολο ρομαντικής κομψότητας για τη νύφη που θέλει να λάμπει στον γάμο της, συνδυάζοντας κλασικά και σύγχρονα στοιχεία με ‘αριστοτεχνικό’ τρόπο.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Κλείστε Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ