Slider

 

ΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ Νο 1

 

ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ( σε ατομικό πιάτο )

 

  1. Φλογέρα

(ζαμπόν, τυρί, φύλλο  παναρισμένο  με  αυγό και  φρυγανιά)

  1. Σπανακόπιτα
  2. Τυρόπιτα
  3. Πιπεριά τηγανητή ή ψητή

 

 

ΤΥΡΙΑ ( 3 πιατέλες ανά τραπέζι )

     Ποικιλία τυριών: Φέτα  Ηπείρου, Gouda

 

 

Σαλάτα 4ων εποχών (3 ανά τραπέζι)

Λάχανο, μαρούλι, ντομάτα, καρότο, παρθένο ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο

 

 

ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΟ ( ατομικό )

 

     Χοιρινή μπριζόλα από λαιμό,  ζουμερή,  ψητή στα κάρβουνα

Συνοδευτικά:  Ρύζι  με ανάμικτα λαχανικά, Πατάτες

 

Εναλλακτικά  :  μπιφτέκι  ή  κοτόπουλο σχάρας

 

 

ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ (ροζέ και λευκό),  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  &  ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ!!!!

ΜΠΥΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ .....................

 

 

ΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ Νο  2

Ποτό καλωσορίσματος:

Sangria με φρέσκα φρούτα ή fruit punch

 

Kαλαθάκια με ψωμάκια (πολύσπορα, πολυτελείας, χωριάτικα)

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ (σε ατομικό πιάτο, 4 επιλογές)

 

  1. Λουκάνικο χωριάτικο 4. Πιπεριά τηγανητή ή ψητή
  2. Τυροπιτάκι σπιτικό 5. Φλογέρα ζαμπόν τυρί
  3. Κεμπάπ πολίτικο 6. Κολοκυθοκεφτές
  4. Κεφτεδάκι 8.Τυρόπιτα    9.Σπανακόπιτα     10.σουφλέ

 

ΤΥΡΙΑ (3 πιατέλες ανά τραπέζι)

Ποικιλία τυριών: Φέτα Ηπείρου – Κεφαλογραβιέρα-Gouda

 

ΣΑΛΑΤΕΣ (3 ανά τραπέζι)

  1. Πειρασμός: Λάχανο, καρότο, πράσινο μήλο με σως από μουστάρδα , μέλι , λεμόνι , μαγιονέζα  και ελαιόλαδο 2. Ελληνική: Ντομάτα, αγγούρι, ελιές, πιπεριές, κρεμμύδι  και  ελαιόλαδο
  2. 3. Πανδαισία: Μαρούλι, ρόδι, κρουτόν, παρμεζάνα , καρύδι , κρέμα μπαλσάμικο και ελαιόλαδο

 

                                                             ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΟ (ατομικό)

                                                                   Χοιρινά φιλετάκια σχάρας   

                                                    Συνοδευτικά:  Ρύζι  με ανάμικτα λαχανικά, Πατάτες

Εναλλακτική   : φιλέτο κοτόπουλο ή μπιφτέκι

       ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

 

  1. Γαμήλια Τούρτα
  2. Φρούτα διάφορα

 

         ΠΟΤΑ

1.Σαμπάνια για το ζευγάρι                                   3. Αναψυκτικά

2.Κρασί χύμα (λευκό και ροζέ)                            4.Μπύρες (κατόπιν συμφωνίας)

 

 

ΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ Νο 2β

 

WELCOME

ΣΑΝΓΚΡΙΑ

                                                       ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΡΤΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ – ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ –ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ(4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

1.ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ     2.ΤΥΡΟΠΙΤΑ

                                                                    3.ΚΡΕΠΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ  4.ΦΛΟΓΕΡΑ ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ

                                                     5.ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΕΣ  4 ΤΥΡΙΑ ΖΑΜΠΟΝ  ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

6.ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΕΙΚΟΝ-ΤΥΡΙΑ-ΜΠΕΣΑΜΕΛ

                                             7.ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ     8.ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ‘Η ΨΗΤΗ

 ΣΑΛΑΤΕΣ(3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΤΟΜΑΤΑ-ΑΓΓΟΥΡΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΙΕΣ

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΚΡΟΥΤΟΝ-ΡΟΔΙ-ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ-ΚΑΡΥΔΙ-ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΛΑΧΑΝΟ,ΚΑΡΟΤΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ,ΜΕΛΙ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΛΑΔΙ,ΛΕΜΟΝΙ

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ‘Η ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ‘Η ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

ΤΥΡΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

       ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ(ΑΤΟΜΙΚΟ) ’Η ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΤΑ 2 ΕΙΔΗ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΧΟΙΡΙΝΑ  ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΧ ΠΙΠΕΡΙΩΝ

ΚΑΙ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ LEMON SAUCE

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

ΡΙΖΟΤΟ  ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΟΧΗΣ

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ (ροζέ και λευκό),

   ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  &  ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ  ΝΕΡΑ!!!!

ΜΠΥΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ………..

 

 

ΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ 3

Ποτό καλωσορίσματος:

Sangria με φρέσκα φρούτα ή fruit punch

 

Kαλαθάκια με ψωμάκια (πολύσπορα, πολυτελείας, χωριάτικα)

         ΠΟΤΑ

  1. Κρασί χύμα (λευκό και ροζέ)                         Αναψυκτικά
  2. Σαμπάνια για το ζευγάρι                               Μπύρες (κατόπιν συμφωνίας)

 

ΤΥΡΙΑ (3 πιατέλες ανά τραπέζι)

Ποικιλία τυριών: Φέτα Ηπείρου - Κεφαλογραβιέρα - Gouda

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ατομικό πιάτο - 5 επιλογές)

 

  1. Λουκάνικο χωριάτικο 4. Πιπεριά τηγανητή ή ψητή
  2. Τυροπιτάκι σπιτικό 5. Φλογέρα ζαμπόν τυρί
  3. Κεμπάπ πολίτικο 6. Κολοκυθοκεφτές
  4. Κεφτεδάκι 8.Τυρόπιτα    9.Σπανακόπιτα   10.σουφλέ

 

ΣΑΛΑΤΕΣ (3 ανά τραπέζι)

  1. Πειρασμός: Λάχανο, καρότο, πράσινο μήλο με σως από μουστάρδα , μέλι , λεμόνι , μαγιονέζα  και ελαιόλαδο 2. Ελληνική: Ντομάτα, αγγούρι, ελιές, πιπεριές, κρεμμύδι  και  ελαιόλαδο
  2. 3. Πανδαισία: Μαρούλι, ρόδι, κρουτόν, παρμεζάνα , καρύδι , κρέμα μπαλσάμικο και ελαιόλαδο

 

ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΟ (3 πιατέλες ανά τραπέζι και τις 3 επιλογές)

  1. Φιλετάκια χοιρινά ή  πανσέτα  στα κάρβουνα
  2. Κοτόπουλο στα κάρβουνα
  3. Μπιφτέκια μόσχου στα κάρβουνα

Συνοδευτικά:  Πατάτες (3 πιατέλες – ανά τραπέζι)

       ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

 

  1. Γαμήλια Τούρτα
  2. Φρούτα διάφορα

 

ΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ Νο 3β

 

WELCOME

ΣΑΝΓΚΡΙΑ

STICKS ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ DIPS

                                                      ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΡΤΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ – ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ –ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΠΙΤΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ, 4 ΤΥΡΙΑ,ΖΑΜΠΟΝ,ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

SPRING ROLLS  ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ  Ή  ΦΛΟΓΕΡΑ ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΜΑ

ΣΑΛΑΤΕΣ (4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

  1. ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ,ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΣΩΣ ,ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

                                                             

2.ΚΡΗΤΙΚΗ   ΝΤΟΜΑΤΑ-ΑΓΓΟΥΡΙ  ΕΛΙΕΣ  ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙ

3.ΜΠΑΒΕΤ ΜΕ ΤΟΝΟ (ΖΥΜΑΡΙΚΑ)

4.ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΚΡΟΥΤΟΝ-ΡΟΔΙ-ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ-ΚΑΡΥΔΙ-ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

           5.ΛΑΧΑΝΟ,ΚΑΡΟΤΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ,ΜΕΛΙ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΛΑΔΙ,ΛΕΜΟΝΙ

6.ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ  7.ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΤΥΡΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΙΑΤΟ Ή ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ (3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

1.ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ Ή ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

2.ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

3.ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ,ΛΕΜΟΝΙ

                                              4.ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

 

                                                                          Ή ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

1.ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ  ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

                                                                    2.ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ  ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

                                                                    3.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

                                                                   4 .ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ  ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

 

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

ΒΑΒΥ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ SAUCE ΑΠΟ ΜΕΛΙ

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ

ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΟΧΗΣ

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ (ροζέ και λευκό),

  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ & ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ!!!!

ΜΠΥΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ……….

 

*Με επιπλέον επιβάρυνση μπορείτε να προσθέσετε ποτό υποδοχής, κρασί εμφιαλωμένο κλπ

 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο..     Σάββατο ………. Κυριακή ………. Καθημερινές ……….

 

 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

 

 

Παρατηρήσεις:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Με εκτίμηση  :   Μπόλη  Φωτεινή

 

 

 

 

 

Tagged Under